Custom Report |
Een verslag op maat

Neem vrijblijvende contact op

Custom Report |
Verslag op maat

Custom Reportis 15 jaar geleden opgericht door beroepsluisteraar, schrijfster en communicatieadviseur Mathilde Lentjes. Anno 2020 bestaat het team van Custom Report uit Negin Zendegani, een doorgewinterde fotograaf met bijna een kwart eeuw aan ervaring en videograaf, filmmaker en cameraman Rik Hendriks. Het vaste team wordt wanneer nodig aangevuld met uiteenlopende professionals.

Mathilde Lentjes | Schrijfster

Mathilde Lentjes is schrijfster en beroepsluisteraar. Mathilde is sinds 1998 eigenaresse van Bureau En Route en Custom Report. Ook ontwikkelde ze haar eigen sportmethode onder de naam ML Sports Method. Mathilde studeerde af aan de Internationale Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen NHTV en verruilde haar bestaan als reisjournalist voor een leven in Nederland. Ze schrijft in opdracht boeken, artikelen voor kranten & tijdschriften en helpt ondernemers met hun communicatie.

Rik Hendriks | Videograaf

Rik Hendriks is filmmaker, cameraman en een van de weinige dronespecialisten in Nederland. Met zijn zelf ontworpen droneprogramma’s brengt hij voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen gebouwen en bijeenkomsten ongeëvenaard in beeld. Rik studeerde af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na zijn afstuderen, begon hij direct zijn eigen bedrijf: R-Shot.

Negin Zendegani | Fotograaf

Negin Zendegani is een portret, – en documentaire fotograaf, afgestudeerd aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Negin werkt als freelance fotograaf in opdracht bedrijven, musea, organisaties en particulieren. Haar foto’s worden regelmatig in kranten en magazines gepubliceerd.